Behandlingen

ABZoneterapi v. Lone Lykke Larsen

AfBalancerende Zoneterapi i København

En normal behandling varer ca. 45-50 min. og tager udgangspunkt i, hvordan du har det netop nu, og hvad du behøver for at få det bedre og opleve mere velvære. Det vil sige, hvordan kroppen kommer i en bedre balance.


Første gang i et behandlingsforløb indledes med en samtale om den konkrete problemstilling, så jeg kan få et overblik over problemets art og karakter.


Samtidig vil jeg udarbejde en behandlingsplan som udover zoneterapi også kan bestå i rådgivning om livsstil, kost og eventuelle naturpræparater, som kan medvirke til at afhjælpe ubalancen i kroppen.


Behandlingen foregår typisk ved at jeg forsøger at øge og styrke de kropsområder, som jeg ud fra dine egne udsagn og ud fra min oplevelse af fodens tilstand, er svage eller i ubalance.  Ved hjælp af zoneterapien påvirker og stimulerer jeg forskellige relevante systemer i kroppen, for at påvirke bestemte områder, men også for at sætte gang i en genopbygningsproces.


At behandle med zoneterapi betyder dybest set at stimulere kroppen til at normalisere og hele sig selv. Da det er kroppen, der selv skal gøre det egentlige arbejde, kan man aldrig give garantier for behandling med zoneterapi.  Min egen erfaring er dog at zoneterapi altid giver en positiv og afbalancerende effekt på kroppen.

ABZoneterapi v. zoneterapeut Lone Lykke Larsen - mob: 40 98 32 18 - mail: lonelykkel@gmail.com - CVR-nr.: 35065806